lördag 4 oktober 2014

Barnrums inspiration

Min väninna ex-Grannen har ett himla roligt projekt framför sig. Nämligen att inreda sin sons nya barnkammare. Barnrum är kanske det roligaste att inreda. Det finns ju så mycket fint. Men ändå tycker jag att det är det viktigaste att man satsar på smart förvaring. Annars drunknar man i leksaker och rummet ser aldrig trevligt ut. Så förvaringen först och det fina sen. Kök, barnbord, lektält och annat kul som barnen kan använda i kreativa lekar tycker jag också är bra att få med bara det finns plats. Här lite inspirations för barnrum i min smak. 

Edwards rum 2

Förvaring kanske i form av Ikeas bänk Stuva?! Den är båda snygg, praktisk och rymmer massor. Och kan samtidigt användas att sitta på med några fina dynor ovanpå. Lekköket i trä är supersött. Klicka på collagen för att få uppgifter om alla produkterna.
Edwards rum

En enkel färgsakala med vita möbler och ljusa färger tycker jag själv funkar bäst. Leksakerna i sig är ju redan så färgranna. Annars blir det lätt för mycket. Ett litet bord, tipt och elefanthuvud på väggen skulle jag också gärna ha i Hubbes rum. Men det ryms inte riktigt som det är nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar