måndag 13 juli 2015

Bröllopet

Bröllopet i fredags var verkligen fint. Det var Makens barndomsvän som gifte sej med sin vackra J. För tillfället bor paret i Sydafrika. Bruden är hemma från Kanada, Brudgummen ursprungligen est som bott i Finland sen han varit fem. Därefter har han studerat på olika håll i världen bl.a. Sverige, Skottland och Belgien. Bruden i sin tur har studerat i Holland och hennes mammas släkt kommer också från Holland. Så det var alltså ett minst sagt internationellt bröllop. De hade räknat att det bland de ca. 100 gästerna fanns över 14 olika nationaliteter. Inte så illa minsann. Jag var förstås mest nervös över hur det skulle gå att ha med Lillasyster på festen men det gick helt fantastiskt. Hon sov sej igenom allt. Inte skrikande i något skede över huvudtaget. Jag ammade tre gånger under kvällen i ett närliggande rum där det fanns en skön fåtölj att sitta i och det gick också hur bra som helst. Jag är så tacksam. På lördagkväll då vi sen var på hotellet var hon nämligen inte alls lika nöjd! Sån tur alltså. 
Något nervösa typer uppe vid altaret. Kyrkan var helt otrolig. Från typ 1200-talet och låg i Tallinns gamla stad. 
Bruden och hennes far. Jag älskar buketten med alla pionerna!
Champagneskål på gården till Slotten Glehni Loss där festen hölls. Detta var den enda stunden under hela eftermiddagen och kvällen som Lillasyster var vaken och uppe. Nöjd i Pappas famn i sin fina GANT.klänning som jag fyndat på Fb-loppis. 
Annars spenderade Fröken kvällen så här. Perfekt Bröllopsbebis minsann!
Barndomsvänner! Brudgummen och Bestman.
Nöjd Mamma. Jag fick låna amningsvänlig klänning av Mia. Tusen tack, den var helt perfekt!


1 kommentar:

  1. Vad skönt att lilltösen skötte sig! :) Och bra att klänningen passade, vilken ljuvlig klänning bruden också hade!
    Jag fick föresten övertalat S att köpa en Yoyo åt mig, mycket tack vare ditt inlägg om den efter er amerikaresa, helt super! :D

    SvaraRadera