onsdag 17 februari 2010

Mot öppna vatten!

Hejsan!

Husu anlände igår och idag far jag, Eric, Husu och Tommy med nattbuss ner mot Phuket för att gå dykarkurs nu på veckoslutet. Maija kommer tyvärr inte med eftersom hennes föräldrar kommer hit till Bangkok för att hälsa på. Open Water PADI-kurs är det vi skall ta och det kommer att bli såååå spännande. Hoppas hoppas att jag får se någå siistiga fiskar och djur. En simmande sköldpadda sku vara drömmen men det är jätte ovanligt...

så här kommer vi att se ut om några dagar.

Vi stannar en natt i Phuket-stad, Erics morbror Nico som bor i Phuket med sin flickvän har fixat allt för oss! Superskönt. Sen far vi ut till ön Raya Yai som ligger söder om Phuket. Där tar vi sedan kursen och chillar över veckoslutet. Killarna hoppas också att vi får möjligheten att fara på fisketur. Hoppas jag får många napp i såna fall. Det skulle vara så roligt om jag som enda flickan skulle få flest fiskar, hehe! Måndag-tisdag natt måste vi sen komma tillbaka till Bangkok för att tenta direkt på tisdag morgon. Blä!

Raya Yai Island, ser inte alltför pjåkigt ut. Skönt att komma bort från värsta turisthoparna i Phuket dessutom :)

Många kramar

1 kommentar:

  1. Anton hade sett sköldpaddor när han va o dyka utanför PhiPhi så kanske ni oxå ser :) God fiskelycka, o is int få dykarsjukan :D Ha de bra!!

    Kram

    SvaraRadera