fredag 12 mars 2010

Siesta fran surfandet

Hej igen!

Andra inlagget for idag, jag tar igen mig eftersom det blivit ganska lite skrivet pa sistone. Vi tar nu siesta efter morgonens surfande och var misslyckade skoter tur.

Surfandet gick inte heller sa bra. Har annu inte lyckats komma upp och sta. Jag vagar liksom inte riktigt. Det kanns onaturligt att stiga upp pa vattnet... Men jag skall nog lyckas. Dessutom ar jag ocksa lite radd for att bli paakt av alla local supersurfaren som finns har. Igar sag vi en som surfade pa huvudet.

Efter lunchen sa tog vi var skoter och skulle aka och kolla in dream land beach som borde vara bra for nyborjare men mycket mindre folk an har i Kuta. Men vi hitta inte inte fram... Kartan var rikit skit. Det sag latt ut, en rak vag och tredje avtaget till hoger. men nej... Vagen kningelikroka sig, plotslitg kommer det en t-korsning och vi hamnade pa helt fel beach. Dessutom tror jag att jag brant mina rmar riktigt ordentligt, svider gor det iaf! Till raga pa allt blir vi stoppade av en polis pa hemvagen som vill ge oss 30e boter. Korrumperad skit, vi hade inte gjort nagot fel. Som tur hade vi bara 8e i planboken och han nojde sig med det.

Na kanske dagen slutar bra och jag lyckas komma upp och sta pa bradan nu!

2 kommentarer:

  1. de kan hända att det sku löna sej att ta en kort kurs...jag har envisats med att inte ta en och fått bita mig i hälen för det. sprten ni vill lära er är skitsvår o de tar tid. satsa på att läsa vågorna från staranden i lugn och ro före ni går ut. kolla var de bryter, åt vilket håll, var det är bäst att paddla ut (för att int behöva göra såå många duck dives). börja med att stiga upp på ett knä om de känns bättre. och viktigt-när du pressar upp kroppen med händerna-håll INT i brädans kanter utan handflatorna i mitten. kämppa på!

    SvaraRadera
  2. Tack for tipsen! Eric har gatt kurs i Portugal sa han kan grunderna och har visat dem till mig. Att ta vagorna gar nog ganska latt, det svara for mig ar att komma upp och sta. Bali ar just bra for nyborjare, passligt stora vagor och inte sa jobbiga strommar eller sant. Har ar bara ganska trangt i vattnet...

    SvaraRadera