onsdag 12 september 2012

Ljus i tunneln

Jag börjar se ljuset i denna flunssatunnel! Mitt huvud och min näsa känns aningen mindre täppta idag. Imorgon hoppas vi att jag är helt på topp igen. Trots att flunssan inte helt gett med sig har jag nog tänkt jobba hårt på uni hela dagen idag. Jag har ju en del att ta igen nu tack vare flera sjukdagar. Gah! Nåh, förhoppnigsvis är det inte många dagar kvar av detta förfärliga graduskrivande längre.

4 kommentarer:

 1. Du får int göra annat än att skriva om dagarna, bara matpaus är tillåtet så du hinner ikapp :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så lätt bara. Jag blir helt snurrig i huvudet. Igår orkade jag nästan 8 timmar sen höll jag på att somna på uni. Då jag kom hem så tog jag en halvtimmes vilopaus och ändå somnade jag lite efter nie på kvällen... Min flunssiga kropp klarar inte ännu all-day and nighters! Men jo, det blir nog skriva skriva hela veckoslutet också.

   Radera
 2. Vad skriver du din gradu om? eller vad har du specialiserat dej i inom juridiken? Kämpparekram, you will make it!!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst fördjupade studier i bl.a. internationell rätt, mänskliga rättigheter, statsförfattningsrätt och kvinnorätt. Min gradu skriver jag om arbetsrelaterad människohandel i Finland. Intressant ämne i och för sig, men att skriva gradu är ändå jobbigt och tråkigt. Det blir nog aldrig forskare av mig, haha!

   Radera