måndag 21 oktober 2013

Bröllop

I lördags var det dags för våra goda vänners bröllop. Bröllop är alltid underbara. Så mycket kärlek och glädje i luften. Veckoslutets bröllop var dock lite extra underbart tycker jag. Så många små fina detaljer och påhitt som gjorde att man genom, så väl ceremonin och festen, verkligen kände att det var just deras bröllop. Dessutom var bruden vacker som en dag och brudgummin ännu stiligare än vanligt. Jag kunde också slappna av och ha kul eftersom jag visste att Hubbe hade det bra. Och eftersom jag inte heller skulle amma så kunde jag till och med dricka fler än två glas vin... 
Det vackra brudparet på kyrktrappen efter vigseln. Bruden hade faktiskt lånat min brudslöja som hennes "something borrowed". Den passade helt perfekt till hennes vackra spetsklänning!
Kärleksballonger flyger upp i skyn. Istället för ris, bubblor eller blomblad fick vi alla hjärtformande ballonger som vi sedan släppte upp i skyn tillsammans. Härlig idé och så fint tycker jag!
Bruden, hennes främmor och familj hade pysslat nästan all dekoration själv. Och allt var så fint och genomtänkt. Kolla bara hur fina ljuslyktor med spets runtomkring!
Enkelt är ofta det bästa. Glasvas med brudslöja och ett snöre runt. Så fint :) Det fanns också godisbuffé, photobooth med lösmustacher och små guldshokladhjärtan på allas sittplatser. Jag älskar små fina genomtänkta detaljer!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt med photobooth. :D Men hur ordnar man sånt praktiskt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Photobooten skedde mellan för- och huvudrätt i ett skilt rum som gjorts om till fotostudio. Brudfrämmorna såg till att alla besökta rummet i något skede och fotografen tog bilder :)

   Radera
 2. Tusen tack Hanna för dina fina ord, gott sällskap och lånandet av den vackra slöjan! <3 Vi hade en oförglömlig dag, helt perfekt! Nu väntar vi i Schipol på vårt nästa flyg, spännande!! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njuuut av er honeymoon! Jag är dödsavis... Vi hörs sen när herr och fru kommit tillbaka :)

   Radera