söndag 31 augusti 2014

Kom-i-form, en gång för alla

Alltså mitt kom-i-form efter graviditeten projekt har mest haft motgångar ändå sedan starten för ett drygt år sedan. Eller så har jag inte varit tillräckligt peppad eller så har jag inte haft energi eller nåt. För i form har jag inte blivit, tvärtom så har vågen bara pekat uppåt. Och nu är jag bara så fed-up. Jag orkar inte ha noll kondis och känna mej obekväm i alla mina kläder. Nu tusan skall det bli ordning på min kropp. För två-tre år sedan, innan vi gifte oss, när jag senast inledde mitt senaste kom-i-form projekt så mådde jag sååå bra. Och resultaten kom snabbt och höll i sig. Det vill jag nå nu också. Och det sätt som jag vet att funkar på mig, är att skippa socker och kolhydrater. Totalt! Så nu är det hårda linjen som gäller. Eventuellt äter jag en bröllopskakbit då en av mina finaste väninnor gifter sig i slutet på september, men annars är det nej tack som gäller. Ända till jul tänkte jag sockerstrejka, hittills har jag hållit ut i 8 dagar och det har faktiskt gått utan problem. Jag har också redan börjat jobba för att få upp flåset. Jag köpte en kompis elixia-kort (för att hon flyttade utomlands) och har dessutom tagit tag i springandet. Det blev en obekväm femma idag i solskenet. Men det fina med springandet är att man ser resultat så snabbt. Om en månad, dvs om ca tio springturer, så vet jag att jag redan kommer orka springa både snabbare och längre. I oktober skall tian spräckas har jag tänkt. 


Så, vem är med?! Någon annans som är peppad föra att inleda sitt nya hälsosamma liv efter sommarens söta dagar?

5 kommentarer:

 1. Jag måååste börja träna, är i skrutigt skick. Med allt det goda fortsätter jag med, efter allt ammande väger jag nu lika som på nian 😂. Men det beror nog också på att mina stackars muskler skrumpnat bort, är så lös och mjuk överallt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer sååå att tvinga dej ut på springtur i en snar framtid!!!

   Radera
 2. Jag hänger med, gick ner mina graviditetskilon men tyvärr inte de kilon som jag packade på NZ. De sitter som berget... Så nu borde jag nog skärpa mig ordentligt. Jag läser gärna ett inlägg om du har några tips på t.ex. att undvika gömt socker och varför inte andra tips om socker detox.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sockerdetox inlägg coming up bara jag får tiden och inspisen :)

   Radera
 3. Jag är med! Jag känner iver inför hösten, det har blivit alldeles för mycket gott de senaste veckorna. Löpningen vill jag också öka på, ska bli spännande att se hur det går för dig. Lycka till! Dela gärna med dig av dina bästa tips och pepp under tiden.

  SvaraRadera