onsdag 6 januari 2010

Onsdag

Hejssvej!

Här ösregnar i Bangkok och har gjort det i ren en timme. Så nu myser vi bara här hemma. Vi köpte lite oliver, lax, feta ost och så har vi lite vin som vi skall dricka. Vi köpte också tre gamla filmklassiker, casablanka, borta med vinden och nån till som jag inte kommer ihåg.

Sen shoppade jag lite till också :) En väska och ett par flibaren. Jag behövde verkligen ett par flipflops, jag slängde nämligen bort redan det tredje paret idag. Skitbilligt betyder nämligen tydligen också skitkvalitet... Sen måst jag också köpa undisar eftersom alla är hos tvätteriet och dem får vi först imorgon. Tur att allt är så billigt. De kosta bara 1€ styck!


Min shopping :) Skor,väska och hääärliga orkidé-snittblommor.

Min flunssa börjar också bli lite bättre, fast jag hade hiskelig huvudvärk i morse. Men det kan ju förstås också ha berott på lågtrycket. Hoppas det blir bättre väder till veckoslutet. Jag har nämligen planerat att ligga en del vid poolen, måste upprätthålla brännan tills Matilda kommer hit. Mitt mål är nämligen att för första gången vara brunare än henne (efter några dagar går hon säkert om mig, men huvudsaken är att jag åtminstone är brunare då hon kommerhit)

Vi fixade också naglar med Emma igår på Kao San Road. Härligt med mani och pedi. Och nu har jag fiiiina franska manikyr naglar. Jätte fräscht och gör att man ser ännu brunare ut :) Jättekiva att träffa Emma också. Nu åkte hon vidare till Laos.

Får se vad vi hittar på på veckoslutet. Vi borde göra skolprojekt för vi måste hålla tre presentationer nästa vecka. Men en miniresa till någon strand skulle nog locka mera.... Hälften av skolan är förresten redan avklarad! Nu är det bara två månader kvar. Galet vad tiden går.

Njut av er lediga dag! Det är ännu länge till sportlovet....

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar