lördag 7 november 2009

Semester

Hej Hopp!

Jag lever och mar bra. Vi befinner oss for tillfallet pa Koh Mak, en liten o soder om Koh Chang. Har skall vi nu vara i tva natter. Pa Koh Chang var vi tva. Vi tog bussen pa torsdag morgon, lite trotta efter Erics fodelsedagsfirande kvallen fore. Bussresan tog fem timmar varefter vi tog bat ytterliare en timme. Att hitta trevligt boende pa Koh Chang var inte det lattaste. Antingen kostade en natt 150e elller sa var bungalowsarna sa ackliga att man inte ville bo i dem. Men tillslut, just efter att solen gatt ner hittade vi fina billiga bungalows alldeles vid havet ;)

Vi hyrde skotrar och akte runt nastan hela Koh Chang. Bl.a. besokte vi tva fina vattenfall dar vi trog oss ett litet dopp, Harligt!! Vagarna pa Koh Chang var dock lite crazyga. Valdigt brant upp och ner. Som tur korde bade Tommy och Eric forsiktigt och bra sa vi har klarat oss utan skramor.

Idag har vi ocksa kort skoter, runt hela Koh Mak. Mitt inne i djunglar, bland gummitrad och palmodlingar. Vi hittade ocksa en helt ode strand men den var inte sa jatte fin. Vadret idag har varit jatte konstigt. Forst soligt och stekhett! Sen andrade det pa fem minuter och blev galet blasigt och morka moln tornade upp sig. Sen kom det nagra sma stank regn och nu ar det hur fint som helst igen. Far se vad vi hittar pa imorgon. Det kanns som att vi redan har sett hela den har on. Vi har dock tagit rum for tva natter.... Pa mandag maste vi sen tillbaka till Bangkok eftersom vi har skola tisdag/onsdag. Bla, kanns inte sa inspirerande.

Stranderna har ar inte sa jatte fina. Jag tror att vi ar liksom under fel sasong da tidvattnet ar jatte hogt pa dagen sa att alla strander ar under vatten och forst till kvallen kommer de fram... Men simma i havet kan man ju nog utan strand och sola kan vi gora vid poolen.

Eftersom ingen av oss har dator med sa skrivar jag nog forst nasta gang i Bangkok!

Puss och Kram

1 kommentar:

  1. sure att dom ha kört försiktit (hyrda skotrar, inga fartbegränsningar o off road all the way ;)!!

    SvaraRadera