tisdag 8 december 2009

Skolprojektet klart! Hurra

Jee, fick just färdigt mitt skolprojekt. Skönt. Mindre skönt är att jag ännu måste fixa tre presentations innan julen. Men bättre det än att ha tenter hela julveckan. Vi har nämligen inte en enda mid-terms tent. Bara projekt och presentationer istället.

Igår gjorde vi absolut ingenting, bara låg i sängen och tittade på tv. Dumma kabel tv:n visar samma film två gånger på en dag. Lite skrev vi nog på skolprojekt också. Och så beställde vi Mäccen home delivery (bra uppfinning, GRATIS hemkörning dessutom...). Bra krabbis dag med andra ord.

Det ser ut som att vi inte sen heller far till Laos det här veckoslutet utan nästa istället. Maija har nämligen råkat på en antibiotika kur så vi vill inte riskera något med att åka till Laos där sjukvården är obefintlig. Kanske tar vi nattbussen till norra Thailand istället, där finns åtminstone sjukhus.

Man får inte julstämning här överhuvudtaget i värmen. Inte ens min julgran eller min chokokalender hjälper. Jag bara inte fattar att det är jul om drygt två veckor. Kanske det hjälper att gå och äta julbuffé på Aalto kitschen. Pepparkakor och glögg... Näe, det passar liksom inte att dricka glögg när det är 30 grader varmt. Nåja, kanske julstämningen infinner sig. Jag har inte ens köpt en enda julkapp ännu. Eller skickat ett enda kort. Men jag hinner väl nog.

Nåja, nu skall jag äta morgonmål. Om ett para timmar skall vi till skolan igen.

Kramar

2 kommentarer:

 1. Om ni åker till norra Thailand ska ni åka till Chiang Mai och Chiang Rai. Naturen där lär vara helt enastående (enligt vår amanuens Malin).

  h, Pappa

  SvaraRadera
 2. hej fröken,
  kiva att allt e bra där :D här med :D kallt ha di lova ti veckosslutet :P är ju nu hemma i tre veckor.. men de går väll snabbt, har ren fullt upp.. men tar de försiktigt.. di hitta lite extra stuff i min lonkka... så fiu.. de va int mellan öronen de felet :Pihhihi.. berättar mera.. va e din skype address?

  kram, Marika

  SvaraRadera