lördag 11 december 2010

Dag 11 – Dina syskon

Ganska snygga syrror eller hur?!
 Jag har dom härligaste småsystrarna som finns på hela jorden. I synnerhet tycker jag det  nu när man inte mera bor hemma och måste stå ut med dem varje dag ;-) Själv är jag familjens äldsta och jag tror att det också ha gjort att jag blivit lite överbeskyddande. Jag försöker också alltid uppfostra dem lite grann (utan resultat) när vi ses. Även om de redan nu är helt fantastiska. Så smarta, söta och bäst!

Fina fina MandaPanda!
 Amanda är 18år och kommer alltid att var familjen lilla bebi. Jag kommer aldrig glömma morgonen då hon föddes. Vi vaknade tidigt med Matilda, det måste ha varit en veckoslutsdag. Vi hade något fuffens vi ville göra och sku fråga mamma om vi fick (mamma gav lätter lov än pappa). Vi hittade ingen Mammai sovrummet, ingen Mamma på toa1, ingen på toa 2 eller i köket. När vi sen smög tillbaka till mammas och pappas sovrum hade Pappa vaknat och han berättade att vi fått en lite syster under natten. Vi blev så glada att vi hoppade lite i sänge, och pappa sa ingenting var bara glad han också.Sen dess har Amanda vuxit upp till en härlig bestämd ung dam som vet vad hon vill. Hon är super på att kocka och servera mat. Bryr sig alltid om andra och är världens snällaste. Men hon springer på barer alldeles för ofta för sin unga ålder! (enligt sin gamla tantstorasyster i alla fall)

Bästa Matilda var och hälsade på mig i Thailand. Här på Koh Phiphi!
Matilda är två år yngre än jag och vi har lekt så mycket när vi var små att det inte är klokt. Och ungefär lika mycket har vi bråkat. Syskonkärlek at its best! Idag bråkar vi betydligt mer sällan utan talar destu mer i telefon och dricker skumppa. Matilda är den bästa systern som finns. Stället upp för mig till hundratie procent och dessutom är hon snygg som få.

En annan bra grej med mina superduperiga systrar är att vi alla är samma kläd och skostorlek så att vi kan låna skor och kläder av varandra. Himlade praktiskt och kul! (mindre kul när man bodde hemma och kläder försvann ur ens skåp utan lov, men destu bättre när det var man själv som var och grävde i syrrans skåp...)

Tack för att ni är så fantastiska. Jag älskar er mer än allt annat. Jag är så stolt och glad över att just jag är er storasyster ♥

2 kommentarer:

  1. sv: haha, jag kolla faktiskt bara på idol ;) nä men jag brukar få såna där migränatacker ibland, int alls nå trevligt.. som tur gick de över relativt snabbt idag :) vad har du för planer för helgen då?

    SvaraRadera
  2. Inga speciella planer... Bara läsa på tent! Har nästa tent på tisdag så det blir liksom inge ledigt denna helg! Får ta igen det sen på jullovet!

    SvaraRadera