tisdag 12 juli 2011

Inspis

Om en dryg månad blir det med största sannolikhet flytt igen för vår del. Det gör att jag en stor del av tiden funderar på hur jag vill ha det i nya lägenheten. Hur placera möblerna (de få vi har) och vad som kanske måste/vill införskaffas. Att söka inspiration och titta på vackra interiörbilder i tidningar och på nätet är också lite extra roligt pga. flytten. Överallt letar jag idéer och inspiration....
Ett stort gammalt skåp med glasdörrar står på önskelistan. Tror nog tyvärr inte att det införskaffas riktigt ännu...


Så fin liten arbetshörna!


Ljust mysigt sovrum. Jag vill nog ha en fårfäll vid min säng i vinter...


Svartvitt kök. Gillar mattan (från Ikea) massor! Bordet är också fint!


4 kommentarer:

 1. Inspirerande bilder du visar! Köket är jättesnyggt och skåpet på översta bilden skulle få flytta in här direkt! :-)

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag inspireras själv massor av fina bilder. Tur att nätet finns så man ka nfå sin dagliga dos av vacker insrpiration :)

  SvaraRadera
 3. Syyykt snyggt glas skåp och vita golvplankor är på min top 10 inredningslista. Men ville bara varna för den svart vita mattan, min pojkväns föräldrar har den och den utlöser värsta huvudvärkarna för möstret får ögonen att snurra runt i huvudet.

  SvaraRadera
 4. Oj nej, tack för varningen. Huvudvärksmatta vill jag inte ha. Och den är nog ganska "häftig". Allt runt måste nog vara just bara vitt för att det inte skall bli för mycket. Vita plankgolvär nog faktiskt nr 1 på min top tio lista tror jag... Ah, det skall jag nog ha en dag!!

  SvaraRadera