tisdag 22 maj 2012

Bröllopsplanerings update

Bröllopsplaneringen framskrider helt i önskad takt och allt fler grejer kan nu kruxas för på to do-listan. Skönt, men samtidigt lite skrämmande, då det ju betyder att Dagen kommer allt närmare. Följande grejer har skett på bröllopsplaneringsfronten under den senaste veckan: 
 • Inbjudningarna gick ut förra veckan och flera av gästerna har redan hunnit osa.
 • Igår klarnade vilken präst som kommer viga oss 
 • Idag har mina brudfrämmor köpt sina klänningar.
 • Fästmannen och jag har också varit på Stockmann och registrerat en önskelista (som dock behöver lite uppdatering ännu). Det var förresten helt jätte roligt. Man får en "pip-maskin" som man går runt med och läser av sträck-koder för allt man önskar sig. Precis som i Amerikanska filmer. Och även om det känns som vi redan har allt man kan behöva så hittade vi nog en del fint som vi kunde tänka oss. 

Två av brudfrämmorna i sina nya klänningar. Två är, som på bilden, i beige nyans och två är ljust rosa, de har jag dock inte fått på bild. Själv har jag inte sett dem live än men de ser ju nog sååå fina ut! 

7 kommentarer:

 1. Superfina klänningar! Jo, vi tyckte också att det var roligt att gå runt på Stockmann och blippa :) Kommer ni att ha "bara" listan eller önskar ni också pengar till t.ex. bröllopsresan? Vi önskade också pengar till ett framtida matbord (som vi nu när vi ska flytta har beställt). Ochd et var helt bra, för våra gäster var så generösa att listan tog slut även om där fanns servis och allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi önskar oss i huvudsak bidrag till vår honeymoonresa, men har listan som back-up ifall nån hellre köper en gåva. Och just för att undvika att grejerna tar slut (hittills har vi pipat 27saker och vi har över 100 gäster) så måste den ännu uppdateras...

   Radera
 2. Faktiskt jättefina klänningar! Har haft lite svårt med likaklädda brudfrämmor, men det där ser ju härligt ut! :) Vet du varifrån klänningarna är?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klänningarna kommer från Seremonia invdid Kaserntoget. Jag är nästan lite rädd att främmorna kommer vara snyggare än mig alltså...

   Radera
 3. Oj vad spännande! Iiih så söta klänningar! Härligt med bröllopsplanering <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo de tär så spännande att jag knappt kan bärga mig :)

   Radera
 4. Hej Hanna! Snubblade in på din sida när jag letade klänning till bröllop som jag är bjuden på i augusti och såg dina brudtärnors fantastiska klänningar! Vet du vad modellen heter, kostar och om man kan få tag i den i Sverige? Det är lite långt för mig till Helsingfors från Malmö även om jag hört att de är en underbart vacker stad :-) Mvh Silvija

  SvaraRadera