onsdag 2 september 2015

Morgonmosig


Mmm. Mitt mjölkiga lattekaffe är så gott! Men min mjölkskummare har igen gått sönder. Den tredje på typ ett år... Tror dock det borde gå på reklamation, måste bara hitta kvittot först.
Godmorgon onsdag. Känner mig lite mosig i huvudet. Och jag kan inte skylla på att jag inte får sova, för Lillasyster sover fortfarande så otroligt bra. En gång har vi ammat i natt. Annars sov jag ostört från 23-7:15. Jag tror det är amningshjärnan och hormonerna som gör mej lite råddig. Det känns som att jag hela tiden glömmer en massa. Jag måste genast skriva in grejer i kalendern för att inte glömma. Och varje dag har jag flera listor på saker jag skall få gjort, annars glömmer jag minst hälften. Lite störande. Kaffe hjälper för en stund men sen är jag mosig igen. Kanske en promenad och lite frisk luft kan hjälpa. Ikväll blir det också mitt första pass på gymmet. Jag har anmält mej till Pilates. Hoppas jag inte är så styv och otränad så jag måste skämmas... Känns lite pirrigt faktiskt.
Dagens outfit. Jeansklänning med amningsvänliga knappar och leggins. Så skönt och rätt fint på samma gång. Viktigt att matcha mugg med kläder också förresten. 

4 kommentarer:

 1. Kom ihåg att de flesta bara bryr sig om sin egen prestation, så stressa inte för vad andra tycker om dig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppen! Du har SÅ rätt. Det är väl bara min egen känsla över att jag är i så dåligt skick som spökar.

   Radera
 2. Oj vad härligt att hon sover så bra! Vår lilla party girl (nästan 6 veckor gammal) tycker det är bättre att sova på dagen... zzz ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag är så tacksam för hennes "unenlahjat". Hoppas er lilla tös snart lär sig att det är på natten man skall sova. Kanske det går lättare nu då det börjar vara mörkare?!

   Radera