fredag 8 januari 2010

Hejsan!

Mörka moln ovanför Bangkok just nu. Snart blir det nog åskväder och mera regn... Som tur hann jag sola i förmiddags. Låg två timmar vid poolen. Jätte skönt.


mörka moln ovanför Bangkok...

Igår var vi på bio med Eric. På en av Siam Paragons lyxsalar, Nokia Theatre. Det kostar 12e per man (vanlig bio kostar 2-4 e här) men man får ett eget bås med två fåtöljer som man kan trycka på knapp för att justera så att det kommer ut fotstöd etc.... Jätte bekvämt. Nästan lite för bekvämt för jag höll nästan på att somna. Sherlock Holmes var nog inte nå vidare!

Ikväll skall jag antagligen träffa Emma igen. Hon hade oturligt nog inte fått visum till Laos. Tydligen hade hon för lite giltighetstid kvar i passet. Men jag är glad för att det betyder att vi kan träffas igen :) Imorgon flyger hon sen vidare till Vietnam och när hon kommer tillbaka till Bangkok nästa gång så är vi i Malesien.

Hejssvej!

1 kommentar:

  1. Jag fastnade i regnet, maste sta och vanta under ett skjul ganska lange :) Men harligt da det inte ar kallt, da far det for min del regna hur mycket som helst!

    Det var kiva att ses! Nu i HCMC, aker till Mui Ne imorgon pa morgonen!
    / Emma

    SvaraRadera