onsdag 5 januari 2011

Silverfat

Jag har länge drömt om en liten inredningsdetalj som jag skulle vilja förverkliga här hemma. Nämligen ett silverfat/en silverbricka med lite fina ljusstakar på, kanske en blommar och så. Som skulle stå på vårt soffbord.
Inspiration från Helmentalo. Mycket fint.

Mitt eget inspiscollage! Brickbord från Carmöbel, silverfat från nordal och indiska, lyktor från åhlens och iittala, silverljusstakar från DayHome.

Så fint så fint! Bild från Danska boligmagasinet

På denna bild älskar jag inte bara silverbrickan utan ALLT! Mattan, sofforna, kuddarna, skåpet, lampan, ljuset, ja ALLT!

3 kommentarer:

  1. Skulle verkligen vara riktigt tjusigt med ett stort silverfat på det där viset! =) Finns säkert olika varianter på loppisar också! =)

    SV: Bovetegröt smakar ärligt talat inget vidare. Det var ok, med aprikoser i men så fort aprikoserna var slut så var det rent ut sagt äckligt ... så jag åt havregrynsgröt i dag ... och så har jag använt havremjölk istället för vanlig mjölk =) Linfröshottar har jag ocskå skippat - har kört sådana en period tidigare och det var en pina! =D

    SvaraRadera
  2. Jag har också drömt om ett silverfat i evigheter. Så att man kan bränna ljus rakt på fatet, utan att bekymmra sig över det rinnande stearinet.

    SvaraRadera
  3. Jag såg det perfekta silverfatet på indiska i början av hösten. Men det var lite för dyrt så jag lät det vara och sen dess har jag inte sett det nåt mer... Typiskt!

    SvaraRadera