torsdag 18 april 2013

Borta hela kvällen

Igår var en stor dag för mig som mor. Jag var nämligen borta hela kvällen utan Hubbe, som var hemma med Pappa. Kvällen spenderades istället hemma hos Danni  på klädparty. De danska Pompdelux kläderna var verkligen jätte fina, och en liten beställning gjorde jag även om storlekarna börjar först från 80. Så det dröjer ju nog säkert ett år innan Hubbe kan ha dem... Dannis hem var precis så vitt och fint som det ser ut på bloggen. Och morotscupcakes var gudomligt goda! En väldigt trevlig kväll faktiskt, med några andra bloggare och mammor. Det gick också förvånansvärt bra att vara utan Hubbe. Lite kändes det som att jag hade glömt något då det enda jag hade med mig var min handväska, men annars så gick det bra. Jag fick inga abstinensbesvär eller panikattacker eller så :) Hubbe och Pappa hade förstås haft det hur bra som helst hemma. Bebin sov gott när jag kom hem med massa pumpad mjölk i magen. Jag är inte oersättlig!
Fina kläder till rimliga priser. Danskarna kan dom!
Dannis vardagsrum hade förvandlats till en barnklädsbutik. Här förevisar Pompdelux tjejen kläderna. Observera en flygande Minea till vänster i bild :)
Goda muffinsar och sallad. Självklart fanns det stjärnor på servetterna hemma hos Danni.

6 kommentarer:

 1. Kul med lite "egen" tid. Jag har inte vågat ut från huset utan sonen ännu, men det beror främst på att vi inte kommit igång med pumpandet, här är det bara bröst som gäller. Men på söndag ska jag också på klädparty, ensam. Spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt rätt skönt att bara vara sig själv en stund :) Att pumpa är nog praktiskt, vi har redan ett litet förråd i frysen för framtida eskapader...

   Radera
 2. Jag är lite ledsen för jag var bjuden på Pomp de lux- party idag, men jag är fortfarande så flunssig att jag inte vågade gå. Dom har så fina kläder att man (jag) vill ha allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du är ledsen, för kläderna är verkligen jätte härliga :) Men kanske du kan beställa via värdinnan utan att vara på plats?!

   Radera
 3. Ja du - det fanns en tid då jag trodde att du behövde mej på liknande grunder, men så var det inte. Njut av friheten då du tillfälligt får den och där emellan av nån verkligen behöver dej. Det är en fantasktisk tid!!

  Kram, Pappa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skall jag göra :) Och visst behövs du nu också! Kanske inte på samma sätt som när jag var liten, men ändå! Kram

   Radera