torsdag 11 april 2013

Shoppat

Så, då var årets Galna Dagar-shopping avklarad. Hemma i pjamisen. Ganska så skönt att undvika trängseln.
Detta är vad jag shoppade:
 en vit tripp trapp stol till Hubbe. Nu skall jag bara lyckas komma över ett Newborn set också, är det tänkt, så kan sedan Hubbe göra oss sällskap vid middagen!

EDIT: Stolarna var slut i nätbutiken, men man kunde beställa en till samma pris på Stockmanns femte våning vid barnavdelningen i kassan. Stolen borde anlända om ca. 4 veckor. 

6 kommentarer:

 1. Och vi blev utan stol :( fast jag "plockade" åt mig den genast när den kom till salu på nätet och var så snabb jag bara kunde!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt så blev vi också först utan, men jag trodde att vi fått en stol. Sen ringde jag och kollade och vi hade inte fått en, men de sa att man kunde gå till Stocka och beställa den i "jälkitoimitus" till samma pris. Så det gjorde vi och stolen borde komma om fyra veckor. Puh!

   Radera
 2. Newborn set är på rea i Babystyle i Olars i Esbo om ni har vägarna förbi, där kostar de nu 89 mot normalpris 120 euro. Vet inte om det är dyrt eller inte för har inte ännu jämfört så mycket. De har nån nätbutik också http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/5230/pl

  Vitsi det stör att jag missa att stolen var på Galna dagarna, måst kanske se om jag sku hitta från huuto.net eller någo. Originalpriset känns ganska dyrt, fast de håller väl hur bra som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag tror jag försöker hitta ett begagnat. Om du går till Stocka så kan du ännu beställa stolen till Galna dagar priset fast den är slut!!!

   Radera