tisdag 12 maj 2015

Sommarstil

Snart har vi redan sommarväder och det börjar så småningom bli dags att ta fram shortsen och klänningarna. Hubbes garderob behöver också en sommaruppdatering har jag på känn. För att inte tala om "tvåan". De sommarkläder Hubbe hade sin första sommar så kommer högst troligt vara alldeles för stora på "tvåan" då hen kommer vara tre månader yngre än vad Hubbe var samma tid. Min egen sommargarderob borde väl också vara så amningsvänlig som möjligt, samtidigt som den gärna får vara förlåtande mot en postpreggomage också. 


Min sommar

Så här klär jag mig gärna denna sommar. Espadriller eller låga Hunters på fötterna. Ränder och marint i övrigt. Kan tänka mg att hatt och solglasögon räddar en trött tvåbarnsmors look varenda dag, heh. 


Babyns sommar

Tvåan har nog de mesta hen behöver redan. Men en liten solhatt skulle nog ännu kunna skaffas. Annars tror jag inte babysar behöver så mycket sommarkläder?! En vindfleecehalare för båtfärder har vi redan. Sparkbyxorna med ansikten på från PoP är helt ljuvliga!


Hubbes sommar

Jag klär gärna Hubbe så här i sommar. Lite marint och preppy men samtidigt bekvämt och praktiskt. Windfleece, sköna skor, fina t-skjortor och solglasögon. De blåa skorna kommer från kavat. Traktor t-skjortan från Lindex skulle nog Hubbe gilla mest av allt tror jag....

Collagen är gjorda på Polyvore.com. Klicka på dem så ser du närmare uppgifter om varifrån alla plagg kommer!

2 kommentarer:

  1. Helt i min stil, både på barnen och mig själv :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har då bra stil då ;-)

      Radera