måndag 25 maj 2015

Uppladdning

Eftersom jag nu testat alla huskurer för att få igång förlossning som typ finns i en veckas tid och inget händer, så försöker jag nu bara slappna av, ta det lugnt och ladda upp istället. Kanske det kan funka?! Till lunch blev det därför värsta hälsobomben med avokado, kokt ägg och supersmoothie. Nami. Snälla Tvåan, jag skulle inte orka vänta en vecka till. Kan du nu inte bara ta och komma så småningom?!
En del av dagens lunch. I min smoothie satte jag två bananer, lite turkisk yoghurt, två förskpressade apelsiner, massa uppkokta fryshallon och  en näve fryslingon. 

2 kommentarer:

  1. Ännu ett tips värt att testa: be din man massera dina fötter mjukt, med speciellt mycket fokus på det där mjuka stället mellan hälen och fotknölen på innersida av foten. Man skall liksom göra cirklar med tummen på det där platta mjuka området bredvid akillessenan. Så gjorde åtminstone zonterapeuten åt mig när dom försökte vräka tvåan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De punkterna på mina fötter har jag masserat varje dag flera omgångar ändå sedan mitt besök hos Marika för en vecka sedan ;-) Jäkla zonterapin verkar inte bita på mig dock!

      Radera