måndag 16 november 2009

Avslappnande veckoslut

Hejsvej!

Igår kväll kom vi hem från Koh Samet efter ett mycket avslappnande veckoslut. Vi har faktiskt inte gjort nånting... Bara simmat, solat, fått massage och manikyr, ätit gott, sovit och kanske promenerat lite på stranden! Äntligen börjar jag dessutom bli lite brun :)

Vi hade helt jätte tur med hotellet på Koh Samet. Första natten sov vi i en helt perus bungalow, men sen måste vi flytta eftersom de inte hade två lediga för veckoslutet, och tur var det!! Eric gick nämligen och fråga ett lite finare resort här vad det skulle kosta, och de råkade ha helt splitter nybyggda rum lediga. Eftersom de ännu byggde i grannrummet så fick vi 20e rabatt och vi var alltså de första som bodde i rummet någonsin! Morgonmålsbuffé ingick dessutom i priset. Det enda minuset var att vi fick ett familyroom så vi sov alla fyra i samma rum, men det gick hur bra som helst. Super lyxigt och fint för bara 30e per natt! (15 per par, 7,5 per man...) Bungalowen för första natten kosta samma fast den inte var nära på lika fin...

Morgonmålsbuffén var lite intressant. Det fanns förstås allt det vanliga, bacon, musli, yoghurt, frukt och juice, men också spagetti bolognese, fried rice, nudlar etc. Konstigt!! Men thailändare äter väl inte vanligt morgonmål som vi gör.

På lördagen var det förresten inte alls bra väder. Hela förmiddagen regnade det och åskade så vi låg bara i vårt lyxiga hotellrum och tittade på film från tv:n. Superman, den var faktiskt ganska bra... Det passade egentligen oss helt ypperligt eftersom fredagkvällen blev lätt fuktig men x antal buckets och många världsförbättrarsamtal....

På söndagen delade vi sedan på oss, pojkarna åkte till Bankok redan tidigt på morgonen. Tommy skulle träffa en kompis som mellanlandade i Bankok ett par timmar och Eric ville jobba. Maja och jag stannade och låg hela dagen på stranden och läste, simmade och slöade.

Idag har vi också varit på olika håll. Pojkarna har åkt till någon wakeboard-park en bit utanför stan och Maja och jag har shoppat... Jag har dessutom klippt håret :). Kostade typ fem euro och det blev hur bra som helst. Min frissa försod precis hur jag ville ha det och kunde bra engelska. Skönt, eftersom jag var lite nervös före. Jag har också shoppat lite för första gången på resan. Ett par flipflops, en sport-bh och ett par sport-skor så nu måste jag börja puntta och spela tennis flitigt!!



Så här ser mitt hår ut! Och visst är jag väl lite brun?!

Imorgon tänkte jag fota vår lägenhet och visa lite bilder, för imorgon har vi städerska! Jeee!

Puss och Kram

3 kommentarer:

  1. Ditt hår blev ju hur bra som helst :) haha, nuförtiden har jag oxå städerska, wuhuu!sååå skönt, hon tilome tömmer o fyller diskmaskinen, för ut roskisen o sånt...dessutom finns de en korg dit man kan sätta grejer ifall man behöver dem strukna!Ha de bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. häääj, låter super :D håret blev hu bra som helst, fast du va då nervös :P här är allt bra, jobb jobb :P snart operation..som tur.. ha du hitta ren nåå kivoga väskor :P väntar ren,hihihi... ha de bra å hälsa eric!!

    h,marika

    SvaraRadera
  3. Åtminstone brunare ....
    :D

    h, pappa

    SvaraRadera