onsdag 24 februari 2010

Tiden går så snabbt!

Alldeles snart måste vi börja packa ihop våra grejer och flytta bort härifrån Bangkok. Även om vi ännu har lite äventyr fram för oss innan vi kommer tillbaka till Finland så börjar det här halvåret onekligen småningom gå mot sitt slut. Jag kan inte fatta det! Hur kan tiden gå så sjukt snabbt? Helena och Henri ser vi inte mera under resan, de åker från Bangkok redan på månda goch då är vi ju ännu i Laos. Men vi får väl ta och catcha up sen i Finland... Och läsa varandras bloggar!

Eric och Husu har just bokat tågbiljetter till oss till Ubon Ratcahtani, vi far ikväll lite före 7. Därifrån är det ännu ca, 2 timmar med buss till Laoska gränsen. Spännande! Innan vi far iväg skall jag dock ännu fixa massor grejs, svara på mail, söka stipendie, packa, tvätta kläder, köpa flygbiljetter och kolla tentfrågorna till nästa vecka. Stress! Det har hittills gått jätte dåligt, jag bara fastnar på en massa bloggar och andra intressantare nätsidor. Tur att vi ändå inte måste packa bort alla grejerna från lägenheten ännu, vi förlängde nämligen hyreskontraktet till nästa veckas fredag, så vi hinner ta den rumban sen nästa vecka.


Hit är det alltså vi skall, 4000 islands i södra Laos. Här bor också den utrotningshotade irrawadelfinen som man borde kunna "spotta" tidigt på morgonen. Hoppas hoppas att vi får se dem!

Tenten idag gick riktigt bra, den kändes inte särskilt svår. Bara två kvar nu, Jej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar