onsdag 6 april 2011

Gummistövlar

Gummistövlar








  
Idag är det riktigt gummistövels-väder. Jag tycker det är så bra att också gummistövlar kommit på modet på senare år och att det nu är okej att gå med gummistövlar till och med på stan! Jag har ett par rätt fina prickiga stövlar som jag inhandlat på Etola, men jag drömmer ändå om ett par från Hunter. De är så fina, men ack så dyra. För långt över hundra euro sätter jag nog inte ner på ett par gummistövlar... Vilka av ovan är dina favoriter? Själv gillar jag den ljusrosa nr. 5 och den qviltade nr. 7 mest! Fast ett par svarta, eller de med kilklacks skulle inte heller vara helt fel... Använder ni gummistövlar förresten?!

13 kommentarer:

  1. Hunters har sin charm och är så praktiska! Har ett par svarta men har börjat drömma om ett par mörklila... Visst kostar de en del men man använder hunters mycket oftare än "vanliga" gummistövlar och om du råkar ha vägarna förbi London kostar de ungefär 65£ vilket är ungefär 70 euro! Jag har sett på Harrods och i massa andra butiker för de är jättepoppis där oxå! Kramis

    SvaraRadera
  2. Nej tyvärr har jag inga vägar förbi London, Typiskt! Här i Finland har jag sett dem i ett par butiker, b.la. Zio och på Stocka men de kostar långt över 100e!! Sen kan man ju beställa på nätet också...

    SvaraRadera
  3. Nummer 7, enkelt val, jätte fina!
    I brist på dem så nummer 4 (om de är svarta, inte mörkblåa) eller 8, men då är ett par vanliga nokia om inte nästan lika fina så iaf betydligt billigare.

    SvaraRadera
  4. Jag har samma dröm som du. Hunters. Men har inte än skaffat mig sådana.

    Gillar nummer 6..men kanske inte såå praktiska med tanke på färgen..så kanske då nummer 4. Yep.

    SvaraRadera
  5. Jag har ett par röda Hunters och jag ÄLSKAR dem, värda varendaste ett penni, jag använder dem mycket mera än vad jag använde mina gamla gummistövlar. Jag drömmer om ett par svarta också och röstar därför på nr. 4 (om de är svarta).

    SvaraRadera
  6. Jag tror nog också att jag skulle använda Hunters mer än min vanliga stövlar... Tror jag skall öppna ett sparkonto och spara tills hösten och sen köpa mig ett par!!

    SvaraRadera
  7. Jag har gått i gummistövlar i över en månad nu. Jätteskönt när det blåser om jeansbenen. Har elva par - de flesta i vilda färger och mönster. Ett par Hunter finns förstås med i samlingen - mina är snövita. Jag vill helst prova platå Hunter nr 3! Stövlar är jättesnyggt!

    Eric

    SvaraRadera
  8. Hördu Eric, jag anar visst en viss ironi...

    SvaraRadera
  9. Köp på nätet Hanna, tex från Easy wellies UK

    SvaraRadera
    Svar
    1. har köpt ett par redan för länge sedan...

      Radera
  10. Vad blev det för gummistövlar då, Hunters eller?

    SvaraRadera
  11. Minsann, grattis! Är du nöjd med dem?

    SvaraRadera