söndag 15 maj 2011

Söndag

Bläh! Min näsa är helt täpt och i halsen känns det som jag har ett rivjärn. Not nice! Jag blir alltid så arg på mig själv när jag är förkyld. Kan inte min kropp vara starkare liksom? Fattar den inte att flunssa bara är sjukt onödigt?! Faktiskt! Nåh, får hälla i mig tusen koppar te och spraya lite nässpray i näsan och hoppas att det går om snabbt.

Dagens proggis är skriva skriva skriva. Och tyvärr inte blogginlägg utan metodseminariearbete. Verkligen kiva söndag med andra ord.

Ännu om Eurovisionen. Jag måste säga att jag blev lite förvånad. Jag trodde inte att Azerbadjan skulle vinna, även om jag nog tyckte låten var bra. Och synd att det gick så dåligt för Paradis-Oskar :( Jag blev också förvånad över att det gick så bra för Sverige, personligen gillade jag inte riktigt sången, men Eric Saade är ju söt.... Att Grekland med stereo-Mike fick så mycket röster är också konstigt. Ukrainas sång var ju inte heller speciellt bra men sandkonstnären var super. Kanske det var därför de fick så mycket röster?! Eller så var det jurygrupperna som var knäppa?! Och min absoluta favorit Anna Rossinelli från Scweitz blev sist.... Men mycket bra sånger i år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar