lördag 12 april 2014

Lyxigt proggis

Oj oj! Jag har nog haft ett så himlade bra dygn. Allt började igår mer besök till Barnmässan med Marika. Även om jag inte var heeelt övertygad över mässans utbud så var det kiva ändå. Och jag lyckades hålla hårt i plånboken och inte köpa en endaste grej. Lite besviken var jag också över att det inte fanns någon Babyzen Yoyo att klämma på... det hade jag sett fram emot. 

Efter barnmässan svirade jag om till något snäppet snyggare och träffade tre underbara kvinnor över en middag. Så härligt att gå ut. Riktigt god mat, passligt mycket med champagne och hemma igen inte allt för sent (fast jag är nog ändå trött idag, gäsp). Jag märker att det inte blivit så mycket egentid och liknande häppenings på en stund, men det gör det bara ännu härligare att gå ut och att jag uppskattar det ännu mer!
Suddiga glada Mamas igår på teatteri!
Idag har jag fått njuta ännu mera egentid. Jag och min bloggkaveri Jasmiina drog till Sipuli på Indiedays blogginspisdag. Riktigt kiva det med. Jag menar, vem gillar inte goodiebags, gratis Fresita, goda snittar och lite mingel?! En kaffe på stan hann vi också med innan jag hoppade på bussen hem till Förorten igen. Och nu är jag hemma, alldeles ensam. Sååå skönt det med. Maken och Hubbe är och fixar båtarna i skick inför den stundnade landesäsongen. Jag undrar när jag varit ensam hemma sist?! Vad skall man liksom göra. Kanske ta en tuppis? Eller städa? Så skönt. Varför ser inte varje veckoslut ut så här?! 

Hela tre stycken goodiebags... Wihuu!

2 kommentarer:

  1. Lite nyfiken är jag nu ??? På goodiebagsen.. Vad innehöll de? Var själv inbjuden till Inspiration Day men kunde inte fara och det harmar mig så tusan...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hm, kanske jag måste ge innehållet ett helt eget inlägg :) Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av evenemanget men det var nog riktigt kul, kanske främst pga sällskapet! Påsarna innehöll bla. lumene smink, servitter, tygpåse, gratis-viaplay, hårfärg, linsputsvätska, rabattkuponger, plåster och rese-apotek. Riktigt bra innehåll i mitt tycke :)

      Radera