fredag 8 juni 2012

10 år

Idag firar Fästmannen och jag tio år tillsammans. Tio år sedan vi träffades en sen juninatt i Ekenäs där vi båda var för att det var Popkalas (och tänk nu i år är det Popkalas samma veckoslut som då! Så synd att vi inte kan gå pga att Fästmannen åker iväg till Indien).Vi har haft våra ups and downs men just idag är jag lyckligare än någonsin. Jag är så glad att vi är tillsammans! Dessa tio år är bara början!
15 kommentarer:

 1. Grattis till er! :)

  SvaraRadera
 2. Wow, tio år är väldigt länge när man är så ung :) Vi firar sju år på hösten, sjukt vad tiden går! Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå att tiden går! Kan liksom inte fatta att vi redan kännt varandra så länge...

   Radera
 3. Grattis! 10 år är ganska länge. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 10 år är nästan en evighet :) Iaf när man bara är 26 år gammal...

   Radera
 4. Grattis! Vi firade våra tio år (ok,firade inte och vet inte heller dagen vi träffades på) i oktober. Nog är det konstigt hur tiden flyger.
  Hoppas ni har ett lååångt fint liv tillsammans framför er! Jag tycker det är härligt då du ännu låter så förälskad i honom. :) Här är vardagen på nåt sätt lite väl påtaglig med de tre vildingarna.. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis till era tio år :) Jag kan faktiskt inte fatta att det är så länge. Men jag hoppas att vi får fira många jämna tiotal ännu framöver. Vardagen är nog påtaglig hos oss med fast vi inga vildingar har, men man måste bara försöka göra det bästa av den! Små saker, dejter nu och då och så mycket pussar förstås :)

   Radera
 5. Voi vad ljuvligt! Och vad otroligt söta ni är <3<3 jag e så glad för er skull och vi ska fira er så otroligt massor sen on the big day<3<3

  Hellu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 Bara två månader kvar nu...

   Radera