tisdag 26 juni 2012

Vår bröllopsinbjudan

För en dryg månad sedan skickade vi ut våra inbjudningskort till bröllopet. Eftersom jag älskar att pyssla så kändes det naturligt att själv knåpa ihop inbjudningskorten. För mig var det dock viktigt att de inte trots att de är hemgjorda ser lyxiga och proffsiga ut. Enkelt att göra med snyggt resultat var mitt mål. Efter att ha surfat efter en massa inspiration och testpysslat ett par olika varianter så bjöd jag över brudfrämmorna på pysselkväll. 61 stycken inbjudningskort knåpades ihop och skickades iväg. Själv blev jag mycket nöjd med resultatet och även feedbacken har varit positiv :) Allt material har jag köpt på Sinelli och Hobby Point här i Helsingfors. Den totala kostnaden för allt kortmaterial blev ca. 60 euro, så ganska exakt en euro styck med andra ord. 
Jag köpte färdigt vikta kort i ljustrosa skimrande kartong. Ett vitt liten hjärta klistrades på med hjälvp av pufftarror så att de kommer lite ut från själva kortet. 
Inbjudan-tarran i silver var inte den lättaste att få på plats i snygg båda i mitten av hjärtat. Sidenbandet med silverkant knöts i sidan för att få innehållet i kortet att hållas på plats.
Inbjudningstexten printade jag på lätt genomskinligt dekorationspapper. Jag har själv designat layouten på texten i word . Lätt, enkelt och snyggt. Den snirkliga fonten med våra namn heter Champagne...

5 kommentarer:

 1. Vilka snygga inbjudningar. :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Romantiska men ändå eleganta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det var just det som var målet!

   Radera
 3. Det var nog tur att varken min eller Matildas terrordåd förstörde dem ;)

  SvaraRadera