fredag 29 juni 2012

Nästsista junidagen

Imorgon är det sista juni! Hur gick det till?! Det har ju liksom inte ens blivit sommar ordentligt ännu och så har halva redan varit och farit. Oförskämt tycker jag. 

Här en lista på saker som jag ännu önskar mig av denna sommar:

  • Äta mera jordgubbar, ärter och körsbär. Har inte ätit någon av dessa på över en vecka. Nu får man väl dessutom finska jorgubbar också så småningom?!  
  • Dopp i havet. Jag har nog haft möjligheten ett par gånger men det har varit så kallt att jag fegat ur. Vinterpälsen är alltså ännu kvar och det är juli på söndag?! Milda makter!
  • Äta en lösglass. Trots min stränga lchf-diet så tänker jag nog unna min minst en lösglass i sommar. Kanske en pekan-kinuski boll? Eller en vitchoklad? Hm...
  • Spela en runda minigolf. Alltså, jag är nog världens sämsta på att spela minigolf, men det hör liksom sommaren till. Extra kuriosa: På min och Fästmannens första dejt spelade vi mini-golf, jag spelade så dåligt att jag försökte fuska!
  • Gå barfota på landet. Det är ju bara för skönt när barrens sticker en under fötterna och marken känns härligt fuktig och sträv.
  • Åka på båttur med Fästmannens lilla båt som han har tillsammans med några kompisar. Antingen skulle jag vilja besöka Rönnskär (har aldrig varit där), Sveaborg (dit åkte vi ifjol och det vat då vi bestämde oss för att gifta oss där) eller sen till Kalvholmen och Gula Villan för en superb middag. Eller kanske vi skulle hinna åka på alla tre utfärderna?!  

Mera skärgårdsliv vill jag också hinna med. Här en bild från Fästmannens familjs sommarparadis Solö.
Det är roligt att åka båt. Dessutom hör det sommaren till. Denna bild från tre veckor tillbaks då jag var på båttur med Fästmannens familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar