tisdag 7 augusti 2012

Ännu mera förberedelser

Håller på att förbereda det sista här hemma nu. Inte många grejer kvar att fixa längre. Det enda som bekymrar mig nu är att jag har en hemsk ryggvärk. Det liksom sticker till när jag andas djupt. Har testat att ligga på spikmattan, att tänja och att ta panadol men inget verkar hjälpa. Hoppas den går bort asap och sannerligen innan fredagen. Men det gör det nog. Väderleks-prognosen blir förresten bara bättre. Det kommer nog inte komma något regn :) Skönt!
Jag köpte en söt liten gästbok på Stocka. Hoppas våra gäster skriver fina små tips och hälsningar till oss som minne av dagen. Jag tänkte också att vi skall börja använda gästboken efter bröllopet här hemma. Alla gäster får sedan skriva då de varit hos oss. Så roligt att spara för att minnas!
Ikväll har jag också knytit rosetter på våra såpbubblor. Det var förresten inte det lättaste att hitta fina genomskinliga såpbubblor som jag ville ha... Dess beställdes sist och slutligen från Pirteä Paketti efter att jag frågat om snabb leverans. Tack vare superbra service kom de fram redan följande dag :)
Äntligen hittade jag också ett par vita ballerinan som jag kan byta till om jag får ont i fötterna. Att gå på Sveaborgs kullerstenar i klackar är inte heller så lätt så då är det bra med ballerinan i handväskan!
Hela kvällen har jag gått i mina bröllopsskor för att vänja fötterna till dem. Rätt så sköna är de faktiskt. Nu väntar jag bara på att Fästmannen skall komma hem så vi kan öva lite bröllopsvals också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar