torsdag 9 augusti 2012

Sista kvällen som fröken Finne

Nu är allt packat och klart. Min syster sitter här mitt emot mig och snart skall vi gå och sova så vi orkar hela dagen imorgon. För ja, det är ju inte precis vilken fredag som helst imorgon... Tänk att imorgon kväll har jag redan blivit fru. Hela dagen idag har gått som smort. Kakorna är superfina. Blommorna var perfekta. Lokalen ser jättefin ut och jag känner mig så nöjd och lugn. Eller så lugn man nu kan känna sig dagen innan man skall gifta sig...
Syster Matilda med blommorna till borden. Två rosor och en kvist brudslöja. Så nätt tycker jag...
Så här glad är man när man skall gifta sig imorgon :) På färjan över till Sveaborg blåste det en hel del...
Brudfrämman Jasmiina fixar banderoll som skall hängas utanför festsalen. Är inte golvet härligt förresten?! Man måste bara akta så man inte fastnar med klacken...
Borden så där halvt dukar. Med blommor, ljus och bordsplaceringskort på plats. 
När vi kom hem hade vi fått ett blombud och choklad för att lyckönska oss på vår dag imorgon! Så vackra rosor. Nästan exakt samma nyans som rosorna på festen dessutom. Tusen tack familjen Fagerström :)

9 kommentarer:

 1. Lycka till imorgon! Fru Finne behöver sen inte stressa med att uppdatera sin blogg imorgonkväll, vi nyfikna orkar nog vänta.

  SvaraRadera
 2. De ser jätte fint ut! Ha en super fin dag <3

  SvaraRadera
 3. Härligt! Ses på kvällen sötis!

  SvaraRadera
 4. En massa grattis och lycka till idag!:) Om det känns alltför pirrigt så försök att dra djuuupa andetag! Älskar att din (blivande) man ser så lugn och avslappnad ut på bilden från Sveaborg-färjan ;) Försök att njuta så mycket du kan, leva i stunden och minnas att detta är ERT bröllop. Om nånting går lite åt skogen kommer ni säkert inom kort att bara skartta åt det och minnas det med humor. Stor kram och ha en fin bröllopsresa!

  SvaraRadera
 5. Oj, det var idag det gäller! Härligt, lycka till!
  Vi kom hem ifrån Rom igår. Det var alldeles fantastiskt, underbar stad. Ni MÅSTE gå till Trastevere!! Det är fantastiskt fint där och maten är helt sjukt god. :)

  SvaraRadera
 6. Lyckönskningar på er stora dag! :)

  SvaraRadera
 7. Lycka till och stort grattis! :)

  SvaraRadera
 8. Jättegrattis fina Hanna! (:

  SvaraRadera