torsdag 9 augusti 2012

Dan före dan

Fjärilarna i magen blir fler och fler. Förberedelserna går dock som smort. Kakorna är upphämtade och som bäst äter vi lunch med syrran aka en av brudfrämmorna. Fästmannen och bestman kommer också snart hem och då skall det börja roudas grejer till festplatsen. Ikväll skall vi ännu hinna med övning i kyrkan och en sista genomgång med cateringen. Jag kan inte fatta att det är vår bröllopsdag redan imorgon. 
Det börjar bli lite nervöst minsann! Jag och syrran övar oss på våra bästa fotominer inför fotograferingen imorgon....


10 kommentarer:

 1. Shit pomfritt. Helt hurja mycket lycka till, vad spännande!!! Förväntar mig att få höra allt om bröllopet sen i efterhand här på bloggen :).

  Finns det förresten nån orsak till att bröllopet är på en fredag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack!

   Eftersom vi börjarde boka lokaler och kyrka först för lite mindre än ett år sedan så var det inte ens någon idé att försöka få en lördag. Fredag är ju minst lika bra tänkte vi :) Eftersom kyrkarn börjar först kl. 17 så hinner nog alla bra ändå fast de är på jobb och så.

   Radera
 2. Ojoj, nu blir jag också ivrig! Hoppas det följer en utförlig rapport och dina bästa bröllopstips :) Jag är dessutom jättenyfiken på din klänning! :)
  Ha en riktigt riktigt fin bröllopsdag! Jag skall dansa alla soldansar som jag kan så att ni får fint väder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar att det kommer komma en väldigt utförlig rapport :) Klänningen skall det också komma bilder på. Kanske redan imorgon ;-) Får se lite hur jag hinner... Tack för soldansarna. Det kommer vara tack vare dig ifall det är sol :)

   Radera
 3. Massor med lycka till på den stora dagen imorgon! Det har varit roligt att följa er förberedelser. Ni kommer garanterat få en helt underbar dag!

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken fin blogg du har! Hittade dig när jag sökte på google efter söta balkongbilder. Hittade några du lånat från mixr.se, jag tyckte dem var så fina så de fick pryda ett inlägg hos mig också! :) Tack för "lånet".
  Vad spännande att ni har bröllop imorgon! Stort lycka till! Precis som du skriver är det en utmaning att stanna upp och försöka njuta i varje del av dagen, för dagen går ju så fort! Vi har två års jubileum i oktober jag och min man. Välkommen att kika in i min blogg om du vill. Allt gott!
  /Fina fröken söt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för dina fina ord :) Och grattis till två-års jubiléet!

   Radera
 5. Jag vill också säga lycka till!! Hoppas ni får en oförglömligt härlig dag!!

  SvaraRadera