söndag 5 augusti 2012

Morgongåva

Påhittet med morgongåva tycker jag är en utmärkt tradition. Annars kan man ju lätt bli post-wedding-deprimerad om det inte sker något trevligt direkt morgonen dagen efter bröllopet. Fästmannen är dock inte alls av samma åsikt som jag, han tycker morgongåva är onödigt. Jag tror det bara beror på att han inte vet vad han skall köpa åt mig. För att hjälpa honom på traven lite har jag knåpat ihop en liten önskelista på idéer vad han kan skaffa åt sin blivande fru. Visst är jag hjälpsam?!

Morogngåva
1. Klocka från Marc Jacobs, 2.Parfym Marry Me, Lanvin Love Edition, 3. Halsband från Thomas Sabo. 4. Svart läderväska från Marc Jacobs, 5. Armband med plats för berlocker från Thomas Sabo. 6. Iphone med vitt skal


6 kommentarer:

 1. Jag gav ti min man en voffel gärn o en meny. Dvs recept ti en romantisk kväll som jag årdna senare. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé! Jag har dock redan min morgongåva fixad redan :) Det är bara Fästmannen som är lite trög...

   Radera
 2. Eller så har han fixat ren men vill att de blir en överraskning :-)

  Lycka till med sista stresset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä det har han nog inte gjort... Tyvärr! Tack för peppen. Det mesta börjar nog vara ganska fixat och klart nu så småningom :)

   Radera
 3. Det har varit intressant att läsa här om dina förberedelser inför ert bröllop, främst för att jag själv hade väldigt annorlunda syn på många detaljer. Bland annat såg jag det inte alls väsentligt att putsa upp förlovningsringen inför vigsel eller provsmaka mat och tårta, eftersom det var yrkesmänniskor som tillredde dem. Och jag hoppades innerligt att min man skulle ha förståndet att inte slösa pengar på en morgongåva och visst hade han det förståndet (han lär ha anat att jag tyckte sånt hörde till kategorin totalt onödigt). Men det är ju just det här med att vi har olika syn på saker, som gör det intressant att läsa här samt att ditt bröllopsplanderande är lite som en saga som händer på riktigt. Det är fint att du ska få leva dina drömmar på riktigt.
  Ha en lycklig dag och ett ännu lyckligare liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din trevliga kommentar :) Visst är det roligt att vi är olika. Det gör det ju också så mycket roligare för bröllopsgästerna. Tänk vad tråkigt det skulle vara om alla bröllop skulle vara lika. Jag försöker nog lita på alla involverade men den lilla kontrollfreaken i mig har så svårt att släppa taget... Att få gifta sig har nog länge varit en stor dröm och jag är redan nu så glad och lycklig för att dagen är så nära! Kram på dig

   Radera