lördag 27 oktober 2012

Lördagsmorgon

Hejhopp! Som vanligt har jag vaknat tidigt i morse. Somnade tidigt igår efter en trevlig kväll hos Marika. Fick låna en hel kass med Mamma-kläder av henne så nu har jag några fler alternativ om morgnarna. Härligt. Det är så praktiskt med fina vänner som kan låna gravidkläder. Det känns ju så onödigt att köpa något som jag bara kan och vill använda i fyra månader till... Dessutom tycker jag det är förvånansvärt svårt att hitta fina och prisvärda mammakläder. Stockmanns utbud är katastrofalt dåligt, H&M har några pärlor men också mycket tråkigt eller fult och på Bebe måste man betala en förmögenhet. Så nja, det här med att låna eller köpa seconhand känns sååå mycket bättre! 
Selma Blair lyckades klä sig väldigt snyggt under sin graviditet tycker jag. Enkelt är ofta det bästa.

2 kommentarer:

  1. Ganska långt har jag klarat mig med att investera i mammajeans, -kjolar och -strumppisar och sedan använt egna övredelar som jag använt i "normalt" skick också. Och ägde som tur många rymliga klänningar som fortfarande går att använda trots att magen sväller upp i god takt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har faktiskt gjort på ganska samma sätt! Några mammajeans, leggins och strumpisar har jag köpt och sen använt med trikåklänningar och tunikor jag redan haft i skåpet :) Myket bra har det gått hittils eftersom magen ännu är så liten. Får se hur det blir sen i februari...

      Radera