lördag 10 november 2012

Bugaboo Cameleon

Vi har köpt vår första viktiga bebipryl. Jej! Nämligen en barnvagn. En superduper fin all black Bugaboo Cameleon. En väldigt snäll och trevlig bloggläsare mailade mig efter mitt senaste barnvagnsinlägg och frågade ifall vi var intresserade av att köpa hennes Bugga. Efter provkörning förra veckoslutet och barnvagnsäventyr i Vanda så bestämde vi oss för att köpa Bugaboon. Och det känns så rätt! Var vi riktigt skall ha den i de tre och en halv månad som ännu är kvar av graviditeten är dock lite problematiskt. Just nu står den i vardagsrummet... 
Det kändes minst sagt konstigt  att promenera hem med en tom barnvagn. Som tur tror jag inte någon kollade in den så noga och märkte att den var bebislös. 

4 kommentarer:

  1. jeee :d hurraa för en vagn :) å jaa, skulle redan tidigare säga att det är ganska så lite vi kombinerade bilstolen+vagn, mest just när vi for till matbutiken. Så ifall ni vill låna britax bilstolen borde den bli ledig typ idag ;) eftersom ni inte heller har en bil så lönar det sig knappast att endast köpa en bilstol som går till buggan..om den blir lite använd.. om du nu alls förstod vad jag försökte berätta ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp hurra! Vi lånar gärna er bilstol och det har faktiskt just kommit ut en adapter för Bugaboo för att få fast Britax bilstol. Så det blir perfekt. Även om jag nu inte vet huuur ofta vi sist och slutligen sen kommer använda dem i kombination. Men far man t.ex till Ikea eller liknande så kan det vara bra att ha :) Fast ni kan gärna ha den hos er ännu en stund... Vi behöver den ju inte på ett tag!

      Radera