tisdag 23 april 2013

Bananpannkakor

Jag testade de ombloggade bananpannkakorna idag till frukost. Mycket gott måste jag säga. Dessa kommer jag göra igen. Det gick hur snabbt som helst att steka och de är både mättande och goda. Jag åt mina med lite honung, kokosflingor och färska jordgubbar. Det enda som behövs är alltså en banan och två ägg. Mosa bananen och vispa i äggen. Stek i lite olja eller margarin. Hälsosamt och mumsigt!
Mumsmums!

11 kommentarer:

  1. Om man vill ha lite fiber, så e de bara att sätta med lite psyllium kusk :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! De här blev dagens mellis hos oss. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod, jag tänker äta dem imorgon på morgonen igen :)

      Radera
  3. Barnens kvällsmål idag, tack för inspirationen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod! Kiva att man kan inspirera vidare :)

      Radera
    2. Smakar färska jordgubbarna jordgubbe? Antar att de är utländska så här års och jag är lite skeptisk. De såg nog så goda ut i butiken igår. Fick riktigt lust att köpa hem.

      Radera
  4. Alltså det är ju så bra recept. Får bli min fukost imorgon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag åt det idag igen! Såå gott. Denna gång med kvark till. Mumselimums!

      Radera
  5. Kanske det här är det nästa avocadopastareceptet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, kanske det?! På tal om avokadopasta så har jag inte testat det ännu. Det borde jag ju absolut göra asap!

      Radera