torsdag 16 maj 2013

Dopplagg

Dagens loppisfynd: en liten smokingbody som Hubbe kan ha på dopet. Eller ja på själva dopet så skall han förstås ha dopkolt/klänning men sen efteråt, när han vill byta till något mer bekvämt, så blir det denna. Jej, för bara några eurosar dessutom. Loppis är bäst! Little Copenhagen var det igen som levererade. Det har det gjort varenda gång jag varit där! Så ni som ännu inte hunnit besöka butiken, gör det :)
Så söt liten body med fluga och allt! Hubbe kommer vara bedårande...

4 kommentarer:

 1. Den var fin! Jag har inte ännu kommit iväg till little copenhagen, måste nog göra det snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det lönar sig verkligen! Både butiken och second hand delen är värda besök :)

   Radera
 2. Jag var där första gången för några dagar sedan, tyckte nog att där fanns jätte fina saker (kom bland annat hem med en helt onödig alldeles för dyr Ralph Lauren shortsbody, för att jag älskar det märket :D) men jag var lite frustrerad på prissättningen, vissa saker var nog klart dyrare på second hand sidan än andra loppisar jag varit på. Tex på Emmaus får man märkeskläder för bara några euro styck (okej det är ju helt extremt billigt). Men sen hittade jag även en kantolina till helt jätte skäligt pris, så det kastade väldigt mycket i mitt tycke. Kan nog tänka mig att gå dit på nytt om jag just ska ha något speciellt som t.ex. er smokingbody, sånt verkade de ha jätte bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså det är ju betydligt dyrare än t.ex emmaus men det är för att de här tar lite provision på kläderna som säljs. Dessutom går de igenom kläderna innan så att man vet att inget noppigt skräp säljs... Det är ganska samma prisnivå som andra liknande barnloppisar som Lafkan i Grani eller Kruununkirppu i Kronohagen. Självbetjäningsloppisar, emmaus, fida etc är nog klart billigare. Men man kan ju ändå göra fynd i mitt tycke eftersom det just finns kvalitetsbarnkläder och märkeskläder som man kanske inte riktigt hittar annanstans?!

   Radera