fredag 10 maj 2013

Tv-debut

Jaha, då har man debuterat i tv också. Mormor, Mamma och jag var nämligen med i Min Morgon i morse för att diskutera hur mammarollen förändrats genom våra tre generationer. Spännande och roligt var det. Jag trodde jag skulle vara nervösare än jag sist och slutligen var. Tomas var så lugn och trevlig där innan så det smittade av sig på mig tror jag. Fast jag har inte vågat se på det själv än, man låter och ser ju alltid så konstig ut då man ser sig själv på film. Här hittar du klippet på Arenan. Vi kommer in i 1:02 ungefär.
I sminkrummet innan. 

17 kommentarer:

 1. Det gick jättebra! Roligt att ha er här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var riktigt roligt att var med :) Kul att du ringde just mig...

   Radera
 2. Helt underbart och mycket fina och visa ord! Ni var jätteduktiga alla tre. Glad morsdag!!!

  Titi

  SvaraRadera
 3. Håller med att det var många fina och visa ord ni sa!

  SvaraRadera
 4. Vilken härligt intervju! Ljuvlig mommo! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skall hälsa Mommo :)

   Radera
 5. De gick ju bra :-) Trevlig morsdag!

  SvaraRadera
 6. Vad fina ni är! Och smarta ord! :)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin intervju! Många bra saker kom upp. Intressant då din mamma talade om att många mammor tappar sin egen instinkt pga av det enorma informationsflödet idag. Jag kunde riktigt känna igen mig gällande det, speciellt så var det riktigt i början för mig då jag läste och googlade precis allt. Nu undviker jag det mer och mer och känner absolut att jag blivit säkrare och hittat mera av "mamma-instinkten" (visst har det ju också att göra med att man lär känna sitt så småningom barn, men också att man vågar lyssna och lita på sig själv).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja min Mamma kan vara rätt smart ibland ;-) Men hon har nog rätt. Även jag känner igen mej. Ibland tycker jag nog att google kan vara ett stöd men allt som oftast blir man bara mera orolig än vad man var innan.

   Radera
 8. Jee Hanna, ni var helt super! Du skall absolut titta på det för du var jättebra och så vacker (vet inte vad det heter på svenska, men på finska ordet heleä)! Jag gillade också många kommentarer av din mamma, fick helt aha-upplevelser av en del saker hon sade;)

  SvaraRadera