torsdag 23 maj 2013

Frågestund

Idag är jag lika inspirerande som vädret... Så därför tycker jag vi kör frågestund! Fråga vad ni vill, om mig, om Hubbe, om mammalivet eller annat som ni kanske undrar. Alla måste fråga, frågestund utan frågor blir ju ingen frågestund alls.

18 kommentarer:

 1. Sedan du blev mamma. Vad har varit exakt som du trodde och vad har överraskat dig totalt?

  SvaraRadera
 2. Varför vill du bli jurist?

  SvaraRadera
 3. Hur länge skall du vara hemma med Hubbe?

  SvaraRadera
 4. Vilka är din absolut favoritbloggar? Nämn max 3.

  SvaraRadera
 5. I hur stor lägenhet bor ni nu i?

  SvaraRadera
 6. Hur delar ni på föräldraledigheten med din man? Varför ska ni dela just på det viset? Du drömde om några miljoner på banken häromdagen, vad skulle de pengarna ge dig? Är det viktigt att ha det ekonomiskt väl ställt? Deltar du i diskussioner på mammapappa.com? Kan ni tänka er att bo hela resten av livet annanstans i Finland än i södra Finland eller huvudstadsregionen? Är det viktigt att livet "ser rätt ut"?

  SvaraRadera
 7. Kallar ni Hubbe för Hubbe eller använder ni hans (kommande) namn? hur många namn ska han få?

  SvaraRadera
 8. Hur många barn finns på önskelistan och kommer ni själva från stora familjer?

  SvaraRadera
 9. Bästa tips för att komma in på juridiska fakulteten?

  SvaraRadera
 10. Tror du att ni kommer att bo inne i stan länge till eller flytta ut till "landet"?

  SvaraRadera
 11. Berätta ärligt, snälla, har mammalivet nångång kännats ensamt och tungt? Har du brytit ihop, gråtit (inte av glädje) sen du blev mammma? Tycker dom flesta bloggar bara målar upp rosenröda drömmar om mammalivet, jag är mitt i det just nu och för mig är det nog inte bara sovande gullunge hela tiden utan även en hel del gråtande bebis (finns det nån bebis som inte gråter??) trötthet, ensamhet och långa dagar. Nu menar jag inte att det bara skulle kännas så här hela tiden, verkligen inte, men alltid nu o då. Därför uppskattar jag verkligen mammaor/bloggare som vågar skriva ut om det jobbiga oxå. Tack annars för en fin blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sku bara flika in att jag håller med dig totalt och tänkte fråga helt samma. Även här en mycket gråtig bebis (sju veckor) och även mamman har varut mycket gråtig, speciellt i början. Vår kille har inte lämnat tid över för pysslandet av dopinbjudningar, så jag trot alla kan vara extremt olika!

   Radera
  2. Anonym 1 här, jag kommer väl ihåg när jag sku fixa dopinbjudningar och var överlycklig när hon sov en ordentlig förmiddagssömn så att jag hann printa och sätta i kuvert o skriva adresserna :)

   Radera
 12. Hur mycket kläder köpte ni till Hubbe innan han var var född och hur mycket har ni behövt?
  Vad har ni för värderingar som ni vill att Hubbe också ska ha med sig i livet då han växer upp?
  Hur gör ni med dagssömnen i och med att ni inte har balkong?

  Tack annars för en fin berättelse på familjeförberedelsekursen! Jag hann aldrig säga att jag läser din blogg. Men det var givande att få höra om dina upplevelser och Hubbe var ju så söt och snäll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill också passa på att tacka för att du delade med dig av din förlossningsupplevelse på familjeförberedelsen. Inte heller jag hann berätta att jag tittar in här nästan alla dagar. Hubbe klarade sig så fint och verkade inte alls störas av publiken.

   Radera
 13. Var skulle du bo om du skulle få flytta vart som helst i världen? Hur mycket minns du av hur livet var före Hubbe kom?

  SvaraRadera
 14. Pratar du finska eller håller du dig till svenska? Och hur tycker du det är att vara svenskspråkig i Finland?

  SvaraRadera
 15. Hur träffade du din man? Har ni hållit ihop länge?

  SvaraRadera