torsdag 13 november 2014

Ikeaäventyret

Idag har Hubbe och jag varit på äventyr. Vi tog nämligen bussen till Ikea. Mitt favoritvaruhus! Hubbe var lika förtjust som jag. Han älskade utställningsavdelningarna. Sprang omkring och kollade alla "lägenheter", kikade in i alla skåp och lekte med alla leksaker. Barnrumsavdelningen var förstås hans favorit och där lekte vi säkert i en halvtimme. Sen blev det köttbullar till lunch. Eftersom vi var med buss så blev det bara några småköp, lampa, lite pysselgrejer till Hubbe och smått till julstöket. Hemresan gick inte riktigt lika smidigt som resan dit. Jag började freestyla lite med bussarna för att jag tänkte att det skulle gå snabbare... Istället åkte jag fel och missade två bussar på raken och måste åka tre olika bussar för att komma hem! Suck. Nästa gång väntar jag hellre de tre minuterna och tar den buss jag vet går rätt! 

Eftermiddagen och kvällen har tyvärr inte varit lika rolig som förmiddageb på Ikea. Jag har nämligen hemsk huvudvärk och har mest legat på soffan och vilat. Inte ens värkmedecin hjälper! Kanske spikmattan och tidig kväll kan göra susen. 

Liten ivrig Ikeabesökare på barnrumsavdelningen. 

1 kommentar:

  1. Vi har Ikea inplanerat imorgon, men nu verkar Kisen få flunssa igen. Så shopping verkar bli utbytt mot innehöll med toddler, joy!

    SvaraRadera