lördag 11 april 2015

Vår lördag

Vilket väder! Vi spenderade hela förmiddagen ute på gården. Drack kaffe, lekte med lastbilen, krattade lite och städade i uteförrådet. I solen blev det till och med hett. Så ljuvligt. På eftermiddagen satte vi oss sedan i bilen och åkte till Grani för Sås och Kopp konsert. Jag kände mej nästan lite gammal eftersom hälften av sångerna  var obekanta för mig. Men man blir ju bara på gott humör av deras musik oberoende. Hubbe gillade också, dansade, skrattade och klappade i händerna. Efter konserten gick vi ännu och äta med min syster och hennes blivande man. Att gå ut och äta med Hubbe är nog alltid lite utmanande. Men till slut så fick jag nog i honom lite köttbullar, men väldigt avslappnande är det inte precis.
Kaffe i solskenet på egen terass. Babylatte till Hubbe och Mammalatte till mig.... Det här gillar jag betydligt bättre än att bara hänga vid  sandlådan.
Hubbe kunde nog inte koncentrera sig på sitt kaffe hemskt länge, det fanns ju stenar som måste köras omkring i lastbilsflaket.
Syrran med Fästman, Pappa/Morfar och Hubbe i mitten. Härlig utekoncert i min barndomsstad. 
Sås och Kopp och SFP:s valpropaganda. Fast för mig är det nog självklart att både rösta och rösta SFP! 

2 kommentarer:

  1. Jasså, de e din pappa? :) Jag jobbar också på marknadasföringinstitutionen, men i Vasa. Jag har inte följt din blogg så länge så kanske du "visat" honom tidigare... Ankdammen e liten. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp det är min Pappa Hankenlektorn :) Nog har han väl synats på något foto tidigare tror jag, men inte på en stund kanske.

      Radera