fredag 21 maj 2010

Inte längre bostadslös!!

Jee, vi fick lägenheten vi var och tittade på igår. En jätte kiva liten tvåa på Hakolahdentie alldeles vid Casinostranden på Drumsö. Vi hade nog rätt så tur alltså. Jag ringde ju direkt på onsdag eftermiddag och förmedlaren sa att lägenheten är ett helt nytt objekt och att de skulle få nycklarna först följande morgon. Eftersom vi är lediga på dagen så föreslog han mitt på dagen och kl. 14 gick vi och tittade, vi var de första och den enda :) Det skulle ordnas visning också idag kl. 16 men den blir ju förstås inte av... Hehe. Ägarinnan är en äldre finlandsvensk dam så hon blev också glad att höra att vi var finlandsvenska. Så nu skall vi skriva hyresavtal på måndag! Flytten sker dock först nångång i juni. Officiellt blir väl lägenheten ledig först 1.7. men de trodde att vi nog skulle kunna flytta innan det.

Bilder på lägenheten från erkkeri.fi. Den har just haft putkkiremppa och alla ytor och rum är nyfixade och så fräscha. Balkongen är också ett stort plus! Je, jag är så glad. Jag har börjat inreda inne u huvudet redan...

Jag kom just hem från en super skön lenkki. Jag hade hur mycket ork som helst och det var såå skönt. Hoppas jag inte får lika sjuka muskler nu som efter tisdagens lenk bara.

Ikväll far vi också ut till Solö, vi skall måla och bygga kök. Det börjar nog så småningom bli färdigt där. Ibland har jag trott att det aldrig skall bli det... Hoppas det här fantastiska vädret håller i sig. De har ju nog utspått att det skall bli kalade oc ostadigare från och med söndag, hoppas de har fel!!

Trevligt veckoslut på er om jag inte hinner blogga här innan vi far ut i skärgården :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar