torsdag 16 juni 2011

Dåliga nyheter

Vi fick dåliga nyheter genom postluckan igår. Ett brev om att vår hyreslägenhet sägs upp. Skitskit! Jag älskar ju den här lägenheten. Jag vill bo kvar på Drumsö. Vi ville ju ännu bo här i nåt år till och sen kanske köpa eget. Sååå störande. Som tur har vi hunnit bo här exakt ett år så uppsägningstiden är ett halvt år. Så vi behöver inte vara ute förrän till jul... Men ändå. Jag HATAR att flytta. Det är så stressande och jobbigt. BläBläBlä!

7 kommentarer:

 1. oj nej vad tråkigt och jag förstår dig mycket väl att du vill bo kvar på drumsö. Har min svärfar på drumsö som vi besöker ganska ofta och jag love that place. :-) Lycka till med lägenhetssökandet sedan då det gäller.

  SvaraRadera
 2. maddes och filles legenhet blir ju ledig på hösten...

  SvaraRadera
 3. positiva med att flytta är ju att man kastar massor gammalt skräp :-)

  SvaraRadera
 4. Nej, så tråkigt!!! Hoppas att det löser sig. Vi får se till att träffas snart förresten!

  SvaraRadera
 5. Usch är ju int så kiva :(

  SvaraRadera
 6. Oh neeeeejjjjj.... :( Störande!!! :( Hoppeligen hittar ni någå annat på Drumsö, tur att uppsägningstiden är ett halvår, så hinner man söka i början av hösten! Kramar

  SvaraRadera
 7. Jenni- Ja vi siktar nog på att stanna på Drumsö! Men det blir nog inte lätt att hitta lika fin lägenhet för samma pris och på lika bra läge...
  Kati-Haha, jag talade faktiskt med Madde igår om saken. Det sku va helt roligt och bo grannar med dem :)
  Emilia-Det måste vi absolut! Men innan midsommar ser det lite fullt ut i min kalender. Men en kvällspromenad/springtur nån kväll veckan efter kanske?!
  Amanda-Nä, inte kiva alls!
  Hellu- Jaaa!! Sååå störande. Det enda som lite tröstar är att vi iaf inte har såå bråttom.

  SvaraRadera