tisdag 21 juni 2011

Vardagslyx

Jess, jag skall och klippa håret idag efter jobbet. Jag älskar att gå till frissan, men det är ju så dyrt att jag inte gör det särskilt ofta. Det bästa är när dom massaerar och tvättar håret.... Ah! När jag har vunnit på lotto skall jag ha en egen hårmassörska som får tvätta mitt hår. På klippfronten blir det nog inte något drastiskt. Bara lite kortare, tunnare och fräschare så här till sommaren. Kan visa sen när jag har kommit hem :-)

3 kommentarer:

  1. Om du inte behöver göra ngt speciellt kan du gå till prakticums hårfrisör Praktikanter. De är billiga och behöver kunder att kunna praktisera och de är oftast 2 årets studerande som tar emot kunder. De har en lärare som kolla deras alla "moves" och där är alltid ngn som är duktigast så fråga efter den.

    SvaraRadera
  2. Ja, bra idé. Kanske jag skulle våga. Jag har till och med bott i Majstranden alldeles invid Practicum men kom mig aldrig för att gå dit. Är de öpppna på kvällen också?

    SvaraRadera
  3. Hmmm det vet jag inte men man kan ringa till skolan och där ger det nr till deras lärare som tar emot beställningarna har jag förstått med skönhetsbehandlingar i alla fall.

    SvaraRadera