tisdag 10 juli 2012

En månad kvar

Idag är det exakt en månad kvar till bröllopet. Just nu har jag kommit in i en fas, där det trots att det inte är så, känns jätte avlägset med bröllop. Vi har så sjukt mycket annat program inplanerat som gör att man liksom inte hinner tänka på själva bröllopet knappt alls. Som tur är planeringen fortfarande väldigt bra under kontroll. Visst finns det en hel del to do:es hela tiden, men det har ännu inte en endaste gång blivit för mycket. Imorgon skall vi träffa prästen och på torsdagen skall vi provsmaka mat och träffa cateringen. Nästa vecka skall Fästmannen åka till Tallinn och proviantera flaskor. Jag skall pyssla lite på veckoslutet har jag tänkt. Ja, det blir nog bra det här, har jag på känn :) En månad till och sen är jag Fru. 


4 kommentarer:

 1. Så roligt att vi får följa med förberedelserna här:) Man förstår nog inte själv hur mycket som behvöer fixas och ordnas förrän man själv gifter sig. Ser framemot bilder från bröllopet:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag tycker faktiskt det varit mindra fixande och ordnande än jag trodde :) Bara roligt har det varit hittills och jag ser också sååå fram emot själva bröllopsdagen!

   Radera
 2. Hjälp det närmar sig. Jag blir nästan lite tårögd redan<3<3 Måste öva på att hålla mig tror jag ;)

  Hellu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Samma här, jag måste definitivt öva mig på att hålla mig för gråt...

   Radera