onsdag 4 juli 2012

Semesterlängtan

Jag plockade pioner i trädgården på stugans gård där vi övernattade för möhippan. De doftar så gott och sen denna bild togs så har också alla knopparna slagit ut. Ljuvligt!
Idag är första dagen som det känns riktigt motigt att gå till jobbet. Jag vill ju också ha semester redan! I typ alla bloggar jag läser finns bara bilder på strandhäng, landeliv, jordgubbar och slöande. Orättvist. Ännu två och en halv vecka tills jag får semester. Suck! Hur skall man orka liksom?! Kanske jag måste gå och äta en glass på lunchen och låtsas lite eller nånting...

4 kommentarer:

 1. Jag läste din kommentar på min blogg men när jag sku svara på den så var den borta, det samma har hänt en gång när Hellu kommenterat. Blogger tycks buga lite... Hursomhelst ville jag bara säga att det var faktiskt spooky det där igår, som tur for inga av våra fönster sönder men många bilar på gatan for ju helt till skit. Huj!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen vad konstigt med kommentaren! Skärpning blogger. Men jo, huj med explosionen. I dagens husis står de att de som försummade säkerheten t.om kan få fängelse. Det tycker jag skulle vara bra.

   Radera
 2. Är i precis samma situation nu, vill också semestra redan, speciellt som vädret också äntligen blivit fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, hur skall man orka ännu två veckor på jobbet?! Som tur är det lite molnigt idag vilket tröstar en aning...

   Radera