måndag 30 juli 2012

Tillbaka...

... i stan och vardagen har rullat igång igen. Bröllopsstressen har också satt in nu. Bara tio dagar kvar. Semestern var dock underbar. Tio dagar av total stressfrihet. Hav, god mat, familjen, solsken, kantareller och saltstänk. Som jag har njutit. Nu känns det faktiskt okej att det blir höst så småningom. Jag har fått min sommar. En vecka var just vad som behövdes för att hinna med allt det viktigaste. 

Lite blandade semesterbilder från min kamera:
Mitt i semesterfirande dök plötsligt Fästmannens polare upp och kidnappade honom för polttare. Han fick en borat-mankini och en fisushot och sen åkte de iväg. Väl på polttarna flög han mini-flygplan, dansade poledans, hoppade benji och hade det roligt. Han var som tur levande, om än lite slut, då han kom tillbaks ut till skärgården på söndagen.
Vi åkte också båt. Det blir kallt då man åker motorbåt, men det är roligt ändå.
Det bästa är frukost utomhus med havsutsikt. Ännu bättre blir det dessutom då Fästmannen fixat hela frukosten då man själv ännu legat kvar och myst i sängen....
Att grilla korv på utomhuseldplatsen var också underbart mysigt.
Finns det något vackrare än solnedgång i skärgården. Lägg också märke till Fästmannens lillebror som fjantar sig i bildens nedre kant.
Jag hjärta skärgården. Och ja, vi hade rätt tur med vädret under vår semestervecka :)
Efter att ha bytt holme till den där mina föräldrar håller till, gick jag och Mamma och plockade en hel korg kantareller. Finns det något roligare än att plocka svamp? Som dessutom har ett så gott resultat?!
Mamma och Pappa hade också lagt nät och fick hela 21 aborrar. En del fileades och stektes i smör emedan andra röktes i röklådan. Mums säger jag bara. Hoppas jag ännu ryms in i brudklänningen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar