torsdag 4 april 2013

Spännande

Idag har Hubbe och jag gjort något spännande. Vi har nämligen åkt spårvagn för första gången. Bara ett par hållplatser, men ändå. Och det gick hur bra som helst. Spårvagnsbebin bara sov. Kanske vi vågar oss på buss också så småningom... eller det mest skrämmande av allt: tåget!
Det gick bra att åka spåra, men lite skrämmande var det nog. Det är ju inte roligt om bebin börjar skrika i kollektivtrafiken....

6 kommentarer:

 1. Duktigt! Jag har först nu åkt buss ensam o det är nog banne mej inte roligt! Avskyr chaufförerna mer och mer för varje gång! Ska skriva ett inlägg om det senare ikväll...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spåra är nog mycket enklare än buss! Lugnare fart, lättare att komma på och mycket plats. Buss känns mycket värre... Fast kanske vi vågar oss på det nu på veckoslutet om Maken kommer med!

   Radera
  2. Kom till os en sväng nästa vecka, ni kan åka buss hit och tåg hem:) vi kan hjälpa sen me tåge:) åker själv sällan tåg ensam när man aldrig vet om det är lågt:) buss är nog lätt:)

   Radera
  3. Jaiks... Kanske, om jag vågar! Men tåget skippar jag än så länge. Har min eftergranskning om två veckor och förste efter det får jag börja lyfta tyngre än Hubbe. Och åker man tåg måste vagnen lyftas!

   Radera
 2. Alltså jag har nu börjat åka buss och det är riktigt okej tycker jag! Enda som är dumt är att chaufförerna är ganska nihkeegä med att sänka golvet då man ska av. Somliga gör det medan andra bara stirrar trotsigt på en i backspegeln sådär liksom "hur skall mamman klara det här?" hah. Plus att jag tycker att vissa av chaufförerna är helt fartdårar! Suck. Bäst är nog att gå :) Speciellt då det är så härligt väder nästan hela tiden nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi åkte också buss för första gången nu i veckan, men E var med så det kändes betydligt tryggare. Och det gick riktigt bra, fast det tom kom en annan vagn också. Men bussar är nog betydligt vingligare och kör mycket galnare än spåran!! Så man måste hålla i både sig själv och vagnen noga! Bäst är klart att gå :)

   Radera