onsdag 22 maj 2013

Regnjacka

Idag har jag insett att det finns ett hål i min garderob. Jag saknar nämligen en ordentligt regnjacka. En jacka som håller en torr ifall vädret är som det varit idag, men som samtidigt är så pass snygg att jag vill ha den på om jag går ut på stan. Jag letade runt lite grann och hittade en hel del fina. Det enda minuset är att alla är svindyra... Kanske jag kan hitta en på sommarreorna istället?!

sportigare

Kanske en lite sportigare variant?! Den svarta från Helly Hansen är finast av dessa enligt mej.
Svart regnjacka

Eller en svart, mer klassisk variant. Den till vänster är min favorit.
seglarjacka

Eller en seglarvariant?! Så kan man ha den om man beger sig ut på havet också. 

8 kommentarer:

 1. Min kompis köpte Noa noas -regnjacka för ett år sedan och hon använder den i alla väder. Bästa köpet kallar hon den. Den är förstås inte så sportig som exemplen här, inte heller den billigaste, men hon har två små killar och som hon härjar med ute i parker och ute på landet osv. En all-around-jacka som inte utmärker sig till något visst, men är snygg nog för att ha på sig i stan också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, bra tips! Skall gå och se ifall de skulle ha några snygga nu i butiken :)

   Radera
 2. Har en "överlopps" Henri lloyd ifall du vill köpa sen för en billig peng:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken färg är den?! Den måste sidu matcha mina rosa gummistövlar :)

   Radera
 3. Jag sku satsa på en jacka i nån annan färg än svart om du vill att den ska vara användbar hela året runt. Svart blir så supervarmt i solen, och ibland vill man ju bara kunna slänga jackan över axlarna, t.ex. för en båtfärd. Har du kollat vad Didrikson har får utbud? Själv tänkte jag kanske satsa på en sån i år, lite billigare än Henry L men snygga, vind och vattentåliga, lite seglarstil men också sportig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant, men svart är nog snyggast tycker jag. Och jag tror inte jag skulle ha den i solen om jag köper den för att mest vare regnplagg... Skall absolut kolla in Didrikson, de låter riktigt bra :)

   Radera
  2. Budgetsport brukar ha riktigt bra erbjudanden! Fyndade en helly hansen därifrån i höstas och den har hållit mig torr i alla regnväder på dagisgården. Sen finns det också en bra halti outlet här på drumsö :)

   Radera