onsdag 16 april 2014

Sur sur sur!!

Jag är så suuuur. Någon jäkel har stulit min cykel. Jag som skaffat en (ljusröd) cykelhjälm och allt. Nu skulle jag bara köpa en barnsits till Hubbe och så skulle vi susa fram längs med soliga gator. Nu har vi bara cykelhjälmar men ingen cykel. Och eftersom cykeln var äldre än 6år så ersätter inte föräkringsbolaget en endaste cent. Jag trodde nu jag skulle få något så att jag skulle kunna köpa någon billig skruttcykel som ersättande. Men nej. Och med vårdbidrag har inte precis extra budgeterat för att köpa en ny cykel så där bara! Gah. Och jag som hatar att sätta ner energi på onödiga saker som man ändå inte kan påverka. Men nu är jag bara så suuuuur! Hoppas cykeltjuvarna ruttnar i Helvetet en dag, snart.
Min dröm som nu raserats. Snyft. Bild via google.

11 kommentarer:

 1. Vaaah ersätter dom inget?? Vad konstigt! Stor vits med försäkring :P Usch så tråkigt! Kanske det går att hitta en begagnad cykel relativt billigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så sur på vårt försäkringsbolag, nästan lika sur som på cykeltjuvarna. För jag var helt säker på att jag nog får någå tillbaka, men NEJ! Har surfat runt massor på tori och huuto men också där är cyklar rätt dyra...

   Radera
 2. Meh! :( hemmamammor som har så stor nytta av att kunna använda cykel! Må de ruttna långsamt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag exakt! Långsammare än långsammast...

   Radera
 3. Surt minnsann när ens cykel blir stulen. Kolla när polisen har cykelauktion nästa gång, de brukar ha på våren och cyklarna där brukar väl inte bli fruktansvärt dyra. Cykelverstäder brukar ju också ha begagnade cyklar till salu. Nog torde du få tag på en till ett rimligt pris.
  Eller så gör du som du skrev om när din smarttelefon slutade funka. Dessutom är det ju morsdag på kommande och du brukar ju vara bra på att önska dig saker alltid när det finns ens lite orsak till det, så kanske du inte behöver spendera dina egna pengar alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ren andra saker jag önskar mig i morsdagspresent, haha! Men månne det nu inte löser sig på något sätt ;-)

   Radera
 4. nej men äsch, så trist. :(

  SvaraRadera
 5. Halloj! Om du bor i närheten av lekparken som du visat nån bild ifrån här på bloggen, så bor vi i samma område. Gå med i "byns" facebookgrupp, där är alltid ibland folk som hör av sig efter försvunna/stulna saker, och folk som meddelar om saker t.ex. cyklar som hittats i dikena el skogen. Sen finns det ett gäng typer som bor i ett av husbolagen (mot skogen) som jag hört har tagit saker som inte är deras... :( Stals cykeln från ert hem?

  -Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gick just med! Blev faktiskt tipsad om gruppen av en granne alldeles för någon dag sedan :) Men cykel blev stulen från vår gamla innergår i centrum... Hade inte hunnit cykla hit cykeln ännu då det varit vinter! Sjukt trist med folk som stjäl saker!! Borde väl börja låsa barnvagnen, grillen och blommorna... Hjälp!

   Radera
  2. Faaaaan också!!!! Vad otroligt tråkigt! Skönt iaf att höra att den inte stals från den nuvarande gården. Vad roligt att det finns en fb-grupp för vår by...kan du skicka en länk åt mig på facebook :)

   Radera