måndag 9 april 2012

Lite påsksnapshots

Så här inledde vi påskfirandet hemma hos våra fina vänner Hellu&Henry. Berg av sushi, kanske inte den traditionellaste av påskmatar men destu godare!
Åh, vilken påsk det har varit. Jag har haft det alldeles underbart. Så mycket god mat varje kväll och slöa härliga dagar. Antingen i sällskap av härliga vänner eller kär familj. Fyra dagar har varit en alldeles perfekt längd på ledigheten. Jag känner mig så utvilad och lycklig. Idag är första dagen utan något inplanerat program. Jag tänker mig långlenk och kanske bio ikväll. Kameran har varit dåligt med under påskmiddagarna. Men några shots från i torsdags och sen lite bilder från lördagens middag hemma hos oss fann jag på kameran. 

Vi bjöd på påskbellinis som fördrink. Lotta och grannarna hade satt i soffan. Ljusröda tulpaner och ljusgröna servetter skapade påskstämningen. Till förrätt hade jag lagat trattissoppa på egenplockade trattisar. Längst ner bilder från lite senare på kvällen. Killarna dricker whisky och bordet är inte längre så fint dukat som på bilden ovan... Men roligt var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar